Sla je vleugels uit met Jet-Stream:
commerciële versneller

switch to English

Over Jet-Stream

Jet-Stream is een gerenommeerde specialist in B2B-streamingdiensten. We hebben streaming vrijwel uitgevonden toen we in 1994 de allereerste live-uitzending van een concert op internet produceerden.

We zijn een solide SaaS-bedrijf, met repeterende inkomsten. We zijn schaalbaar, zowel qua techniek, operatie als qua business case. We werken voor honderden geweldige Europese klanten: omroepen, uitgevers, merken, videoproducenten en evenementen. Ze vertrouwen ons hun bedrijfskritische streamingdiensten toe. Ze zijn zeer tevreden over onze service.

Streamen zit in ons DNA. Wij zijn een team van streaming specialisten: van businesscases, use cases en streaming technologie. Onze missie is om de complexiteit van streaming professioneler, schaalbaarder, betrouwbaarder en vooral: eenvoudiger te maken.

Het Control it Yourself-platform

Veel van de leveranciers in onze branche bieden een ‘one size fits all‘ gebruiksvriendelijk platform. High-end klanten lopen vast in dit model: de workflow is te rigide en dat beperkt use cases, en daarmee hun business cases.

Aan de andere kant van het spectrum heb je de clouds: je kunt je eigen aangepaste streaming-workflow volledig op hun platform bouwen. Maar daar lopen partijen vaak tegen complexiteit, kosten, tijd en risico’s aan.

We zien een trend waarbij klanten overstappen van een One Size Fits All-strategie en van een Build It Yourself-strategie naar een Control It Yourself-strategie.

Jet-Stream biedt die gulden middenweg: wij zijn het Control It Yourself platform. We vereenvoudigen de complexiteit van streaming aanzienlijk, terwijl de klanten de volledige controle over hun workflows behouden.

Het hele proces van encoderen tot afspelen is geïntegreerd en geautomatiseerd, in een open platform, waar de klant de controle heeft over elke stap in het proces. Een paar voorbeelden:

• Stream HLS adaptive livestreams naar ons, of laat ons de transcodering doen.
• Sla je media bij ons op, of sla ze zelf op.
• Laat onze algoritmen de Multi-CDN selectie dynamisch optimaliseren, of kies zelf.
• Gebruik onze professionele mediaspeler, of gebruik je eigen mediaspeler.
• Gebruik onze actieve beveiligingstechnologieën of gebruik je eigen DRM.
• Gebruik onze analyse-engine of verwerk onze logbestanden om je eigen rapporten te genereren.

Dankzij onze gemakkelijke webinterfaces en uitgebreide API kunnen klanten snel en eenvoudig complexe workflows realiseren, tegen een zeer concurrerende, lage Total Cost of Ownership, zonder dat er uitgebreide ondersteuning of een team van specialisten nodig is.

Ambitieuze roadmap

Het afgelopen jaar heeft Jet-Stream nieuwe technologieën ontwikkeld, waardoor we onze professionele klanten meer dan ooit kunnen helpen. Daarnaast hebben we een ambitieuze roadmap voor de toekomst. Neem bijvoorbeeld Streaminar.com, waarmee mensen rechtstreeks vanuit hun browser streams kunnen uitzenden, promoten, genereren en inkomsten kunnen genereren met streams.

Privacy voorop, Europees

De meeste streaming service providers zijn in de VS gevestigd of zijn sterk afhankelijk van in de VS gevestigde dienstverleners. Jet-Stream niet: we zijn een van de weinige spelers die 100% Europees is, met onze eigen infrastructuur. Dat maakt ons de perfecte dienstverlener voor Europese partijen, zeker in het kader van privacy en security: zeer actuele onderwerpen.

Opschalen

In 2020 waren de streams van onze klanten 100% beschikbaar – wat uniek is in de markt – terwijl ons platform een ​​verkeerstoename van 400% faciliteerde. Vooruitlopend op meer groei vernieuwen we onze infrastructuur volledig, met grootschalige opschaling in opslagcapaciteit en serveercapaciteit, met nog hogere prestaties. Naast ons eigen CDN, stelt onze unieke geïntegreerde Multi CDN-oplossing ons in staat om direct op te schalen naar miljoenen en miljoenen kijkers, wereldwijd.

Van niche naar mainstream

Als gespecialiseerde streamingdienstverlener hebben we sinds onze oprichting in 2003 een mooie rol gespeeld. En we spelen op een zeer hoog niveau. Sinds onze start zijn we onafhankelijk en winstgevend, zonder investeerders of leningen.

Covid heeft veel partijen door elkaar geschud: streaming wordt een integraal onderdeel van hun bedrijfsvoering. Streaming gaat van niche naar een mainstream (woordspeling) service.

Logisch, want waar tekst afstand creëert, verbindt video. Zeker als je live streamt. Streamen is hot. Logisch dat er momenteel veel geïnvesteerd wordt in streaming dienstverleners.

Over jou

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste commercieel expert die Jet-Stream gaat helpen van nichespeler naar wereldspeler, met oog voor uptime, performance, gebruiksgemak, geavanceerde workflows en tevreden klanten.

Je hebt al eerder bedrijven geholpen om op grotere schaal te opereren. Je weet een bedrijf te positioneren, te promoten, te presenteren en aan tafel te brengen bij prospects. Je gaat strategische partnerships aan met partners en resellers. Je bent sales en marketing gedreven. Je sluit deals. Je zet een sales- en marketingteam op en stuurt deze aan. Je bent op zoek naar nieuwe markten. Je werkt nauw met ons samen om ervoor te zorgen dat we onze reputatie blijven waarmaken: we doen wat we beloven: We Deliver.

Bij Jet-Stream zijn onze klanten de piloot. Er is geen luchtvaartmaatschappij die als passagier met iemand anders vliegt: de klant zit zelf aan het stuur. Er is ook geen luchtvaartmaatschappij die haar eigen vliegtuigen bouwt. Als je echt wilt vliegen, kom je naar Jet-Stream.

Zullen we samen onze vleugels uitslaan?

Bel Stef van der Ziel op +31623406348 voor een kennismakingsgesprek.
Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@jet-stream.com.