SALES (STAGE)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die het gaaf vindt om te leren hoe je internetdiensten internationaal verkoopt.

Jet-Stream is een van de bekendere internetbedrijven in Groningen. We werken internationaal voor omroepen, sportclubs, bedrijven, events en uitgeverijen. Om verder te groeien willen we actief nieuwe markten gaan benaderen. Ook werken we aan een gaaf nieuw platform rond video en social media.

Wat ga je doen en leren?

Brainstormen, leadlijsten maken, cold calling, nieuwe klantengroepen vinden, contracten opstellen en deals sluiten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een Gronings bedrijf, ontstaan in Simplon. Daar produceerden wij in 1994 de 1e webcast van een rock concert. Toen was dat nog voor 4 kijkers. Maar een paar jaar later trokken wij het Nederlandse internet plat met een livestream. Over die periode is onlangs een documentaire gemaakt. Het was duidelijk. Streaming over het internet had veel toekomst. Maar het moest veel beter.

Tegenwoordig zijn wij een bekende naam in de wereld van streaming media delivery. Het bedrijfsdoel is om vandaag de standaard oplossing van morgen te ontwikkelen. Best een flinke uitdaging. Onze klanten kunnen ons platform in licentie nemen. Maar ook gebruiken als hosted service. We houden trouwens nog steeds van muziek.

Daarnaast hebben we Streaminar ontwikkeld. De wereld van (online) marketing kan niet meer zonder vloggers en die kunnen niet zonder video. Streaminar.com brengt video voor influencers op een nieuw niveau. Het is erg leerzaam voor jou als commercieel student om je in deze wereld te begeven.

Wie ben jij?

  • Je hebt al enige ervaring met sales.
  • Je vindt de combinatie van internet diensten en sales super interessant
  • Je spreekt goed Engels
  • Je bent efficiënt en gericht op succes

Wat bieden wij?

– een deep dive in de wereld van streaming en social media
– Prettige en informele werkomgeving
– Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling

Wil je solliciteren naar deze vacature in Groningen? Stuur dan je CV en motivatie per mail naar: hr@jet-stream.nl.

(commerciële aanbiedingen naar aanleiding van vacatures worden niet op prijs gesteld)