Marketing Manager

Eindverantwoordelijkheid, merk eigenaar, groei, creativiteit, content, digitale marketing en het begeleiden van klanten. Dat zijn de kernwoorden voor de Marketing Manager positie bij Jet-Stream.

Over de verantwoordelijkheden

Als Marketing Manager til jij Jet-Stream en onze marketing naar een hoger niveau. Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van onze internationale marketingstrategie. Je onderzoekt de markt, positioneert Jet-Stream, bent eindverantwoordelijk voor het merk, ontwikkelt campagnes, en adviseert klanten bij hun marketing voor streaming. Je zorgt ervoor dat onze naamsbekendheid groeit, we in de lijstjes van favoriete partners staan, en er leads worden gegenereerd.

Over je competenties

 • 4+ jaar ervaring in marketing.
 • Ervaring met het leiden van marketingprojecten van begin tot eind, met aandacht voor zowel details als het algemene perspectief.
 • Ervaring met en/of sterke interesse in B2B SaaS/tech. Met aantoonbaar succes het uitvoeren van (digitale) marketingcampagnes.
 • Je bent creatief, zowel qua content, als qua opvallende campagnes.
 • Bewezen probleemoplossende vaardigheden, met een vermogen om gegevens te presenteren met een verhaal om te informeren en te overtuigen.
 • Creatief denken en het vermogen om out-of-the-box oplossingen te testen.
 • Ervaring met Account Based Marketing.
 • Tech savvy, wat betekent dat je ervaring hebt met het werken met verschillende marketing- en verkoopsystemen
 • Je kan zowel een team aansturen, als zelf ook hands-on content maken en campagnes uitzetten.
 • Vloeiend in de Engelse taal (zowel in woord als geschrift).

Dit is een geweldige kans voor iemand die een commerciële en klantgerichte houding heeft, evenals analytisch vermogen en creatief is.

Wij bieden

 • Een boeiende baan waar jouw zin voor initiatief sterk aangemoedigd wordt.
 • Een dynamische en groeiende onderneming met een no-nonsense mentaliteit en een positieve teamsprit.
 • Een aantrekkelijk salarispakket met een brede waaier aan voordelen.
 • Een bedrijf met interessante uitdagingen waar je je loopbaan kan uitbouwen.
 • Mobiele telefoon, MacBook, flexibele werkdagen, hybride thuis / kantoor werk.

Over streaming en over Jet-Stream

Kun je je een leven zonder streaming voorstellen? Dat we 4 uur per dag video’s, televisie en radio streams consumeren? Marketing = online, en online marketing = video.

We droomden ervan toen we streaming in 1994 uitvonden, maar hadden zeker niet verwacht dat we wereldwijd miljarden streams zouden leveren, voor de meest veeleisende professionele klanten in Europa, waaronder zeer bekende omroepen, uitgeverijen, sportclubs, bedrijven en evenementen.

De streaming markt is enorm in ontwikkeling, en Jet-Stream is een toonaangevende, innoverende specialist. Bij streaming gaat het allang niet alleen meer om techniek, maar ook over marketing, business en strategie. Onze 28 jaar kennis en ervaring zetten we in om onze klanten te adviseren en te begeleiden.

Streaming zit in ons DNA. Wij gebruiken onze 28 jaar ervaring om te innoveren. Omroepen, ondernemingen, sportclubs, merken en evenementen kunnen complexe workflows in enkele minuten integreren via ons platform. We onderscheiden ons met ervaring, innovatie, flexibiliteit, kwaliteit, privacy en groene dienstverlening. Klanten geven ons een 9.5. Als onafhankelijke speler spelen we champions league, en het wordt tijd dat de wereld dit te weten komt.

Recent hebben we geïnvesteerd in een nieuwe eigen cloud, eigen nieuwe software, rebranding, marketing, en eigen film- en podcast studio’s. Er staat een zeer solide basis. Onze nieuwe koers slaat aan, en om dit verder te laten groeien zoeken we jou. Je krijgt hier alle ruimte voor.

Jet-Stream is een solide, winstgevend bedrijf. We zijn geen startup, we bestaan al 18 jaar. We richten ons op klanten, kwaliteit, innovatie en winstgevendheid, in plaats van op groeicijfers van investeerders, die zijn namelijk niet nodig. Wij zijn Europees, Nederlands en ook lekker Gronings nuchter. We werken hard, maar met erg veel plezier. De sfeer bij ons bedrijf is informeel en professioneel.


Als je klaar bent voor deze spannende kans, dan horen we graag van je!

Stuur je CV naar hr@jet-stream.com.